Hlavní obsah

Hokejoví bratři Staalovi skončili po večírku na polici

Kanadští hokejoví bratři Eric a Jordan Staalové byli společně s dalšími dvanácti osobami zatčeni a obviněni z výtržnictví během večírku, na kterém se loučil se svobodou starší Eric. Dvaadvacetiletá hvězda Caroliny Hurricanes se má v srpnu oženit.

Článek

Podle zprávy kanceláře šerifa se začaly policii po půlnoci z pátku na sobotu hromadit stížnosti na "přibližně dvacet řvoucích lidí, kteří navíc pouštěli nahlas hudbu". Policie o několik minut později reagovala varováním. Párty však pokračovala a okolo třetí hodiny ranní byla skupina vyzvána k opuštění letoviska Lutsen ve státě Minnesota za asistence několika ochránců pořádku.

"Bohužel, i ti, kteří uposlechli po prvním varování a šli spát, včetně Erika s Jordanem, byli posléze probuzeni a požádání, aby opustili hotel," řekl novinářům agent obou hokejistů Rick Curran.

"Poté, co skupina opustila budovu, shromáždila se u silnice a začala obtěžovat projíždějící motoristy. Okolo čtvrté hodiny byli podezřelí zatčeni za výtržnictví a maření úředního výkonu. Někteří z nich utekli do okolních lesů," stojí ve zprávě šerifa.

Eric Staal strávil s dalšími devíti zadrženými noc ve vězení. Osmnáctiletý Jordan, který hraje za Pittsburgh Penguins, byl po sepsání protokolu propuštěn. Ještě předtím byl ale obviněn z konzumace alkoholu před dovršením 21 let, výtržnictví a maření úředního výkonu.

"Jsem si jistý, že každý, kdo do toho byl zapleten, je z celé záležitosti rozpačitý," uvedl Curran. "Nerad bych to nějak znevažoval, ale to se prostě může stát, když je 15 až 20 lidí spolu a je tam poněkud hlasitěji," prohlásil. Kluby chování svých hráčů zatím nijak nekomentovaly.

Reklama