Hlavní obsah

Crosby se baví jako módní návrhář

MISSISSAUGA

Mladá hokejová superhvězda Sidney Crosby se během léta zdaleka nesoustředí pouze na hokej. Do přípravy na obhajobu trofeje Arta Rosse pro nejproduktivnějšího hráče základní části NHL netradičně zařadila i profesi módního návrháře. Miláček fanoušků Penguins byl totiž módním konzultantem firmy Reebok a podílel se na vlastní řadě oblečení.

Článek

Pro nejužitečnějšího hráče NHL šlo jistě o praktickou zkušenost. "Byla to legrace, protože jsem si nechal všechno potřebné poslat domů," uvedl v úterý Crosby. "S rodiči jsme pak diskutovali o tom, co je a co není v módě. Také jsme se u toho přeli, ale bylo to jen ze srandy. U jídelního stolu by to byla ta poslední věc, kterou bych si představil, že budu někdy dělat," dodal Crosby.

Pro ženy růžové dětské tričko

Dvacetiletý talent však nezůstal pouze u zábavy a skutečně představil "Crosbyho kolekci". Té dominují především trička s jeho vlastním logem v černé a zlaté, které jsou barvami Tučňáků, jménem a jím proslaveným číslem 87 v několika různých stylech. Z řady určené ženám pak zaujme především růžové dětské tričko.

Crosby spojil své jméno s Reebokem již v roce 2005 a od té doby se společností intenzivně spolupracuje na vývoji oblečení určené na ledovou plochu. Spolupráce na oblečení pro aktivity mimo led tak byla jen přirozeným krokem jiným směrem. "Nemám s tím vůbec problém, ba naopak, jsem více než šťastný, že mohu takto spolupracovat," řekl Crosby.

Reklama

Související témata: