Hlavní obsah

Hudler si uvědomuje, že musí tvrdě makat

VANCOUVER

Gólem minutu před koncem druhé třetiny rozhodl český útočník Jiří Hudler o tom, že dva body putovaly v nedělním utkání Red Wings s Vancouverem do kapsy hostům z Detroitu. "Viděl jsem, jak jde Luongo k ledu, tak jsem se snažil poslat puk nahoru. Byl jsem překvapený, on je skvělý gólman," řekl Hudler po utkání pro Detroit News.

Článek

Hudler vstřelil v posledních čtyřech zápasech dvě branky a spolu se Švédy Samuelssonem a Holmströmem rozhodla formace Rudých křídel nedělní zápas na ledě Vancouveru. „Pokud skórují oni, pak nám úspěch nemůže nikdy uniknout,“ řekl hrdě kouč Detroitu Babcock na adresu evropské formace.

„Hudler je skutečně talentovaný kluk,“ vyzdvihl Babcock českého štírka. „Dokáže hrát skvěle s pukem i bez něj a je soutěživý typ,“ chválil Hudlera trenér pro Detroit Free Press.

<tbody><tr class="invert"><td><a href="http://hokej.sport.cz/clanek/119961-hudler-vstrelil-vitezny-gol-detroitu-anaheim-opet-prohral.html">Shrnutí nedělních utkání NHL ZDE:</a></td></tr></tbody>

„Byl jsem ve středním pásmu a viděl, jak Sammy (Samuelsson) zezadu najíždí, nahrál jsem mu a on mě to vrátil,“ pochvaloval si Hudler spolupráci se švédským forvardem. „Měl jsem rychlost a dostal se blízko Luongovi. Viděl jsem, jak jde k ledu, tak jsem mu to poslal nahoru,“ popsal rozhodují trefu. „Byl jsem překvapený, on je skvělý brankář. Jsem šťastný, že to prošlo,“ podotkl.

Český hokejový talent si uvědomuje, že na sobě musí stále pracovat a úspěch nepřijde sám. „Sezóna je dlouhá  a není možné nastřílet dvacet gólů v prvních deseti zápasech. Je nutné na sobě stále tvrdě makat,“ řekl Hudler pro Detroit News.

Reklama

Související témata: