Hlavní obsah

Cítil jsem se na pětadvacet, smál se Jágr

NEW YORK

Pětatřicetiletý útočník New Yorku Rangers Jaromír Jágr byl v utkání proti Philadephii limitován nataženými třísly, přesto vsítil úvodní gól a položil základ k výhře nad hostujícími Flyers. „Hrál skvěle. Věděl jsem, že to promění, v těchto situacích je na něj spolehnutí,“ prohlásil na adresu Jágra útočník Brendan Shanahan na stránkách ESPN.

Článek

Jaromír Jágr si v nedělním střetnutí proti New  Jersey poranil třísla a v úterním utkání proti Flyers byl, jak sám přiznává, limitován v pohybu. „Nebylo to tak hrozné, ale nemohl jsem se pořádně zastavit a pak znovu odrazit. Ráno třísla ještě bolela, ale později už to bylo lepší,“ svěřil se Jágr deníku The New York Times.

I přes omezenou volnost pohybu pravé křídlo Rangers vsítilo v zápase úvodní gól. Střela zápěstím do horní části branky bezpečně překonala brankáře Birona a poslala domácí 23 sekund před koncem první třetiny do vedení. „V těchto okamžicích se na něj můžeme spolehnout. Hrál skvěle,“ podotkl další Jágrův spoluhráč Brendan Shanahan.

"Už před týdnem jsem říkal, že jsme nezapomněli dávat góly a vyhrávat zápasy. Po dnešku to z nás všech trochu spadlo," řekl s úlevou Shanahan. „Cítil jsem se znovu na pětadvacet,“ řekl na závěr rozhovoru kapitán Rangers Jágr s úsměvem na rtech.

Reklama