Hlavní obsah

Krize Buffala se prohlubuje, zranili se útočníci Connolly a Mair

BUFFALO

Hokejisté Buffala se budou muset nějaký čas obejít bez středních útočníků Tima Connollyho a Adama Maira. Trenér Lindy Ruff připustil, že Connolly bude týmu kvůli nataženým břišním svalům chybět v nejbližší době, Mairovo zranění pravého kotníku si však podle něho vyžádá několikatýdenní rekonvalescenci. Oba hráči se zranili v pondělním utkání NHL v Montrealu, kde Sabres prohráli 0:2.

Článek

Connolly je přitom spolu s Brianem Campbellem vedoucím hráčem klubového bodování, když si v 13 odehraných zápasech připsal 12 bodů za gól a 11 finálních přihrávek. Mair ve stejném počtu duelů zaznamenal tři body díky dvěma přesným trefám a jedné asistenci.

Vedle nejnovějších marodů trápí zdravotní problémy také českého obránce Jaroslava Špačka, jenž byl nucen vynechat šest z posledních sedmi duelů kvůli zranění ramena. Další zkušený obránce Dmitrij Kalinin je se zraněným kolenem mimo hru na neurčito a po své premiéře v dresu Buffala během minulého týdne nemůže hrát se zraněnými třísly ani zadák Nolan Pratt.

Hokejistům Sabres se zatím v této sezóně NHL nedaří, z 13 utkání vytěžili pouze 11 bodů a uzavírají Severovýchodní divizi. Ve Východní konferenci jim mezi 15 týmy patří až 12. příčka. V minulém ročníku přitom Buffalo bojovalo ve finále Východní konference o postup do finále Stanleyova poháru poté, co získalo poprvé ve své historii Prezidentovu trofej určenou nejlepšímu týmu základní části.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články