Hlavní obsah

Niedermayer začal trénovat na návrat do NHL

ANAHEIM

Kanadský hokejový obránce Scott Niedermayer pilně trénuje a mohl by se prý brzy vrátit do NHL. Deníku Los Angeles Times to ve středu řekl jeho agent Kevin Epp. Niedermayer chodí podle něho na led společně s bývalými hráči prestižní soutěže Travisem Greenem a Jeffem Friesenem od minulého týdne.

Článek

Čtyřiatřicetiletý bek svou budoucnost dlouho zvažoval s tím, že neví, zda po čtvrtém triumfu ve Stanleyově poháru v dresu Anaheimu najde ještě motivaci pokračovat v kariéře. Nenastoupil ani do přípravného kempu klubu, kde má smlouvu ještě na dvě sezóny a byl vedením suspendován, aby se jeho mzda nepočítala do platového stropu. Hvězdný hráč by si měl za tuto a následující sezónu vydělat dohromady 13,5 miliónu dolarů.

Epp se domnívá, že konečné rozhodnutí udělá starší z bratrů Niedermayerových až v prosinci. "Myslím, že dobře ví, že pokud se chce vrátit, není ještě v takové formě, jak by potřeboval. Chce se však přiblížit svému ideálu, co nejvíce to bude možné," řekl Epp.

Ducks by pravděpodobně návrat ceněného zadáka uvítali s otevřenou náručí. Obhájcům trofeje se vstup do sezóny vůbec nepovedl; ze 17 utkání vybojovali pouze šest vítězství a jsou až desátí v Západní konferenci. "Myslím, že (Niedermayer) cítí, jak se jim nedaří a chtěl by pomoci," uvedl Epp.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články