Hlavní obsah

Eliáš věří, že jeho problémy nesouvisejí se žloutenkou

TAMPA

Český hokejový útočník Patrik Eliáš musel vynechat poslední dva zápasy New Jersey kvůli chřipce. Nejlépe placený hráč Devils věří, že se dá rychle dohromady. Podle Eliáše jeho potíže nesouvisejí se žloutenkou typu A, kterou se nakazil při výluce v NHL v roce 2005 při působení v Metallurgu Magnitogorsk a musel si dát od hokeje tři čtvrtě roku pauzu.

Foto: PRÁVO

Patrik Eliáš s pohárem pro vítěze NHL - Ilustrační foto

Článek

Příznaky chřipky mohly Eliáše vyděsit, protože jsou podobné jako u žloutenky typu A. Hvězda Devils je však přesvědčena, že šlo jen o otravu jídlem. "Přišlo to rychle. Neměl jsem předtím žádné příznaky. Myslím, že to byla normální otrava z jídla, nic společného se žloutenkou to nemá," řekl deníku The Star-Ledger v neděli Eliáš, který v pátek na ledě Atlanty nenastoupil.

O den později místo s týmem do Tampy zamířil domů. "V pátek ráno se mi začal zvedat žaludek. Okolo půlnoci jsem zvracel a měl jsem horečku. Mám pořád ještě mírnou teplotu, asi z dehydratace, ale břicho je o hodně lepší. Měl jsem už polévku a doufám, že budu co nejdříve fit," doplnil Eliáš. Další zápas čeká Devils ve středu doma proti Dallasu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články