Hlavní obsah

Fanoušky Toronta nachytali Tučňáci nepravým Crosbym

TORONTO/PRAHA

Hokejisté Pittsburghu Penguins opouštěli v sobotu Air Canada Center v Torontu s porážkou. Na předzápasovém tréninku si však spravil chuť kanadským žertem na adresu domácích fanoušků Maxime Talbot v dresu Tučňáků, který se vydával za Sidneyho Crosbyho. Hvězdu NHL přitom na tréninku toužebně očekávalo publikum a v dojmu, že jde o skutečného „Sida“, vyfotili si nedočkaví školáci převlečeného Talbota.

Článek

Více než deset tisíc fanoušků bylo na předzápasovém tréninku obětí žertu Maxima Talbota, který si nasadil helmu Sidneyho Crosbyho včetně jeho dresu s číslem 87 a kapitánským „céčkem“. „S tím nápadem přišel brankář Fleury,“ řekl Maxime Talbot v rozhovoru pro server TSN.com po utkání na ledě Maple Leafs, které Tučnáci prohráli 2:4.

„Bylo tam přes 10 000 fanoušků, kteří čekali, že uvidí trénink našeho týmu, a tak jsme si mysleli, že by bylo zábavné trochu je podráždit,“ prozradil Talbot s úsměvem na tváři. Většina hokejistů Pittsburghu totiž dobrovolný předzápasový trénink vynechala. Když tedy publikum spatřilo na ledě dres s jménem Sidney Crosby, v dojmu, že se jedná o skutečnou hvězdu Tučňáků, začaly bouřlivé ovace publika včetně cvakání a blesků fotoaparátů.

„Spoluhráči to ani neviděli,“ culil se Talbot. „Později jsem o tom se Sidem mluvil a také se mu to zdálo dost legrační,“ dodal závěrem třiadvacetiletý Kanaďan, který tak nezůstal nic dlužen pojmu "kanadský žertík".

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články