Hlavní obsah

Podařilo se nám Colorado vykolejit, pochvaloval si Erat

Zatímco kapitán Rangers Jaromír Jágr se radoval z výhry 4:0 nad Atlantou v domácím prostředí, útočník Nashvillu Martin Erat s Predátory vyhrál stejným poměrem na ledě Colorada. Jágr si zapsal do statistik tři kanadské body, Erat vsítil dva góly. "Máme před sebou dlouhou cestu," uvědomoval si Jágr. "Podařilo se nám je vykolejit," neskrýval pro změnu po zápase radost Erat.

Článek

„Dostali jsme se do vedení, a to bylo klíčem k úspěchu,“ řekl po vítězném tažení Rangers proti Atlantě Jaromír Jágr. „Dali jsme dva rychlé góly, a to rozhodlo,“ dodal kapitán Jezdců na stránkách ESPN.

Hokejisté z Manhattanu dokázali překonat v Madison Square Garden obranu Thrashers čtyřmi zásahy. „Jsem štastný, že jsme to dokázali, ale máme před sebou ještě dlouhou cestu,“ mírnil optimismus kladenský rodák, který v utkání dvakrát přihrával na branku a jednou sám překonal gólmana Atlanty. „Musíme ještě vyhrát spoustu zápasů, pokud chceme do play-off,“ uvědomoval si Jágr.

Atlantě chyběla v utkání její největší útočná zbraň a nejlepší střelec zámořské NHL Ilja Kovalčuk a jeho absence se podepsala na nulové produktivitě hostů. „On je důležitou součástí jejich útoku,“ uvedl Jágr. „Příští zápas budou mnohem lepší,“ domnívá se pětatřicetiletý český forvard.

Erat vsítil Coloradu dvě branky

„Našim záměrem bylo na ně ve třetí třetině vlétnout a překvapit je,“ prozradil po zápase Martin Erat, který přispěl k výhře Nashvillu 4:0 nad Coloradem dvěma přesnými trefami a jedním pasem. „Podařilo se nám je vykolejit,“ pochvaloval si rodák z Třebíče.

Predátoři dlouho vedli nad Coloradem 1:0, ale ve třetí části přidal klid na hokejky svého týmu druhou brankou právě Erat. „Když vedete jen o gól, tak se nemůžete držet zpátky a čekat, co udělá váš soupeř,“ řekl pro deník Tennessean.com bývalý zlínský hokejista.

Reklama

Související témata: