Hlavní obsah

Ručinský by se mohl vrátit na led do tří týdnů

Český hokejový útočník Martin Ručinský ze St. Louis by se mohl v dohledné době vrátit znovu do sestavy týmu Blues. Podle informací deníku St. Louis Post-Dispatch začal Ručinský nedávno s tréninkem na ledě a do sestavy by mohl naskočit v horizontu dvou až tří týdnů. Zkušený forvard je mimo hru od konce prosince, kdy si poranil pravé rameno.

Článek

"Jsem samozřejmě nedočkavý, abych byl již zpět a pokud možno pomohl co nejvíce našemu týmu. I proto, že bojujeme o play-off," připomněl Ručinský solidní postavení Blues, kteří jsou v Západní konferenci sice až dvanáctí, ale na poslední postupové místo ztrácí jen pět bodů a mají navíc tři zápasy k dobru. "Udělám vše, co bude v mých silách, abych byl brzy zpět," dodal mostecký rodák pro STLToday.

Ručinský je mimo hru od 29. prosince, kdy se zranil v zápase na ledě Dallasu. Během rehabilitace se objevil i v Praze, kde přihlížel zápasu pražské Sparty, s níž přes léto trénoval. I proto se následně vyrojily spekulace o jeho možném přestupu do týmu obhájce mistrovského titulu. Sám hráč však tuto variantu prozatím vyloučil. Pokračovat by tak měl v zámoří, kde má smlouvu do konce sezóny.

Reklama