Hlavní obsah

Malík nepodal ruku trenérovi a u Rangers nejspíše skončí

NEW YORK

Hokejový obránce Marek Malík nezasáhl do čtvrtečního souboje newyorských Jezdců s Atlantou. Kouč Rangers Tom Renney ho totiž nezařadil na soupisku a český bek nebyl přítomen ani na tribuně Madison Square Garden. Důvod? Dvaatřicetiletý bek odmítnul podat koučovi po tréninku ruku, což je považováno za velkou urážku. "Pokud to uděláte, pak už nejste v týmu,“ řekl k incidentu nejmenovaný hráč manhattanského klubu.

Článek

„Bylo to zcela zřejmé - mnoho kluků to vidělo,“ nechal se slyšet  jeden z hráčů Rangers v deníku Daily News. „Tohle se nedělá a pokud to uděláte, pak už nejste v týmu,“ prozradil nejmenovaný hokejista.

„Pokud bych neviděl, jak to udělal a cítil respekt, pak bych to možná vzal zpět, ale to se nestalo,“ vysvětlil kouč Renney důvod vyřazení dvaatřicetiletého zadáka z kádru před čtvrtečním duelem s Atlantou.

Ostravský rodák zaznamenal v probíhající sezóně pouze tři asistence, přesto ho trenér Jezdců pochválil. „Je to dobrý a čestný člověk, upřímný kluk a dobrý týmový hráč. Má zájem na tom, aby mužstvo vyhrávalo,“ řekl Renney. K důvodu Malíkova vyřazení však více neprozradil. „Je to interní věc, myslím, že se vše vyřeší,“ podotkl.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články