Hlavní obsah

Rangers otočili duel s Montrealem a doufají, že je výhra nastartuje

NEW YORK

Hokejisté NY Rangers dokázali v nedělním duelu NHL na ledě Montrealu otočit nepříznivý vývoj zápasu z 0:3 na 5:3. Ve druhé třetině srovnali stav a v závěrečném dějství zasadili svému soupeři rozhodující gól, u něhož si připsal přihrávku i Petr Průcha. Branku vsítil také Michal Rozsíval a Martin Straka, který navíc přidal asistenci.

Článek

"Bylo to pro nás velké vítězství," řekl po utkání kouč Rangers Tom Renney. "Jestliže něco kazilo naši pověst v minulých zápasech, pak dnešní výhra to spravila," dodal lodivod Rangers, jehož svěřenci otočili výsledek za stavu 3:0 pro Canadiens.

K velkému obratu zavelel český zadák Michal Rozsíval, který se trefil v deváté minutě druhé třetiny v početní výhodě a do konce druhé části stihl tým z Manhattanu vyrovnat.

Vítěznou trefu zaznamenala letní posila Chris Drury v závěrečné třetině. "Tahle výhra říká hodně. Naštestí jsme zápas otočili a doufám, že nás to nastartuje k zisku více bodů," nechal se slyšet Drury na stránkách ESPN.

Těžce pochopitelně polykali ztrátu dobře rozjetého zápasu hokejisté Montrealu. "První třetinu jsme tvrdě bojovali a ještě jsme mluvili o tom, jak jsme měli skvělý start. Říkali jsme si, že musíme diktovat hru," litoval obránce Canadiens Mike Komisarek promarněné příležitosti. "Rangers byli stále lepší a lepší," přidal šestadvacetiletý zadák.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články