Hlavní obsah

Havlát má zase potíže s ramenem, hrozí mu konec sezóny

Český útočník týmu Chicago Blackhawks Martin Havlát bude možná zase delší dobu bez hokeje. V posledním zápase s Phoenixem si totiž obnovil zranění levého ramene, s kterým musel už na začátku sezóny na operaci a vynechal 22 utkání. Podle deníku Daily Herald by mu tentokrát zdravotní potíže mohly vystavit stop až do konce základní části.

Článek

Martin Havlát si zranil rameno při svém prvním střídání ve druhé třetině zápasu s Phoenixem a do utkání už se nevrátil. Vedení Chicaga po zápase jen uvedlo, že českého forvarda čeká vyšetření. Blackhawks mají na marodce už další klíčové hráče Roberta Langa, Brenta Sopela a brankáře Nikolaje Chabibulina.

"Musíme jít dál, pořád máme v klubu dost kvalitních hráčů. Ti chtějí dřít a dostat mužstvo do play-off," nedělá předčasné závěry trenér Chicaga Denis Savard. "Vždycky je těžké ztratit takového hráče, který je nedílnou součástí mužstva. Ale budeme bojovat," slíbil fanouškům útočník Jonathan Toews.

Havláta provází smůla od svého příchodu do Chicaga. V předchozí sezóně odehrál kvůli výronu kotníku jen 56 utkání, letos jej kromě ramene trápily i potíže s třísly.

Reklama

Související témata: