Hlavní obsah

Vstupenky na NHL v Praze jdou do prodeje na začátku týdne

PRAHA

Vstupenky na zahajovací utkání příští sezóny NHL v pražské O2 Areně, kde se 4. a 5. října utkají hokejisté Tampy Bay Lightning a New York Rangers, se začnou prodávat mezi 28. až 30. dubnem. Přesný termín, den ani hodinu zahájení prodeje organizátoři nezveřejní. V neděli o tom informovaly v tiskové zprávě distributor vstupenek Sazka a pořadatel dvojutkání Česká sportovní.

Článek

Lístky na historicky první zápasy NHL v České republice se budou prodávat na terminálech Sazky. Společnost uvedla, že přesný termín nezveřejní "z provozních a technických důvodů".

Vstupenky budou k dispozici v osmi cenových kategoriích - od nejdražších "VIP" v ceně 12 900 korun po nejlevnější "kategorii VIII" za 1990 korun. Do prodeje půjde přibližně 10 000 vstupenek na obě utkání, tedy všechna sedadla s výjimkou míst rezervovaných pro NHL, partnery a sponzory akce, média nebo technické blokace potřebné kvůli televizním přenosům. Ve volném prodeji nebudou rovněž vstupenky na druhé a třetí podlaží arény, vyhrazené pro stálé nájemce skyboxů a klubových sedadel.

Vzhledem k omezenému počtu vstupenek bude pro každého k dispozici maximálně pět kusů. Vstupenky se budou prodávat ve dvou etapách - více než tři čtvrtiny půjdou do prodeje začátkem příštího týdne, zbývající část v průběhu letních měsíců.

Reklama

Související témata: