Hlavní obsah

Hudler prožívá i tři týdny po zisku Stanley Cupu stejnou euforii

PROSTĚJOV

I tři týdny po zisku Stanleyova poháru s Detroitem si český hokejista Jiří Hudler naplno užívá svůj životní úspěch. Po návratu ze zámoří se věnoval hlavně své přítelkyni Simoně Krainové, ale i oslavám s kamarády a chystá se také na začátek srpna, kdy Stanley Cup zavítá do Česka.

Článek

Program se slavnou stříbrnou trofejí má od 4. do 6. srpna naplánovaný s dvojicí spoluhráčů - Dominikem Haškem a slovenským útočníkem Tomášem Kopeckým.

Domů z Detroitu se čtyřiadvacetiletý Hudler vrátil před více než dvěma týdny a dny má prý stále nabité. "Byl jsem pět dní ve Vsetíně, strávil jsem to s kamarády a byly tam trošku oslavy. Pak jsem byl hlavně se Simonou v Praze a brzo odlétáme na dovolenou. Potom se chystám za babičkou a pak musím zařídit nějaké věci. Připravujeme se na příjezd Stanley Cupu," řekl Hudler v rozhovoru pro ČTK v Prostějově, kam zavítal na zakončení soustředění Jágr Teamu.

O pořádném odpočinku se podle Hudlera nedá mluvit

Po návratu už sice nejsou radovánky po triumfu v takovém tempu jako první týden v Detroitu, ale o pořádném odpočinku po náročné sezóně se podle Hudlera nedá ještě mluvit. "Neřekl bych ani, že jsem nějak zrelaxoval. Je to pořád takový hektický a všechno rychlejší," popsal současné dění produkt vsetínské hokejové líhně.

Ale dny po své prvním velkém vítězství v kariéře si dál užívá naplno. "Je to pořád velká euforie. Beru to tak, abych se z toho nezbláznil, ale je to krásnej pohár. Jsem pyšnej na to, že jsem mohl být v tom vítězném týmu. Je to pořád krásný," potvrdil, že pocity jsou stále stejné jako 4. června, kdy v Pittsburghu kroužil na ledě s trofejí nad hlavou.

Trofej přivezou její strážci do Prahy 4. srpna

V srpnu bude mít den na to, aby si se Stanley Cupem naplánoval vlastní program. Trofej přivezou její strážci do Prahy 4. srpna a následovat ji budou po ose zvolené Haškem; o den později převezme pohár Hudler a poté zavítá i s Kopeckým na Slovensko. "Všichni tři budeme se Stanley Cupem spolu. Já s ním budu ve Vsetíně, pak v Olomouci, kde jsem se narodil, a zakončíme v Prostějově koncertem Chinaski. I na Slovensko se těším, bude to zase něco jiného," prohlásil Hudler.

Potom se chystá opět na tvrdou přípravu s partou okolo spoluhráče Chrise Cheliose do Los Angeles. "Určitě tam pojedu, ještě netuším, kdy to přesně bude. Já se tam hrozně těším, protože tam je paráda trénovat a přináší mi to štěstí," dodal útočník, který prožil v uplynulém ročníku NHL teprve druhou celou sezónu v dresu Detroitu. V 81 zápasech základní části zaznamenal 42 bodů a v play off přidal v 22 duelech pět branek a devět asistencí.

Reklama

Související témata: