Hlavní obsah

Edmonton si pojistil útočníka Horcoffa na dalších šest let

EDMONTON

Hokejový útočník Shawn Horcoff se dohodl se svým zaměstnavatelem z klubu NHL Edmonton Oilers na prodloužení smlouvy o dalších šest let. Do konce sezóny 2014/15 by si měl kanadský hráč v klubu vydělat 33 miliónů dolarů. Horcoff měl dosud s Edmontonem smlouvu už jen na jeden rok a po příští sezóně se mohl stát nechráněným volným hráčem.

Foto: www.edmontonoilers.com

Útočník Edmontonu Shawvn Horcoff.

Článek

''Shawn patří mezi špičkové hráče NHL a bude pokračovat v našem klubu. Po příští sezóně se mohl stát nechráněným volným hráčem. A mít jej pod dlouhodobou smlouvou bylo jednou z našich priorit. Jsme velmi rádi, že se nám podařilo najít společnou řeč," prohlásil generální manažer Edmontonu Kevin Lowe.

"Je to skvělý den pro mne i mou rodinu. Edmonton je skvělé město, kde jsme spokojeni. Svoji hokejovou kariéru jsem zde začal a jsem nadšený z toho, že tu budu moci i pokračovat," řekl Horcoff, který začal dres Oilers oblékat v sezóně 2000/01. V posledním ročníku NHL Horcoff nastoupil v 53 zápasech a měl bilanci téměř bodu na zápas, když nastřílel 21 branek a přidal 29 asistencí.

Reklama

Související témata: