Hlavní obsah

Hokejisté Tampy Bay se představí v Bratislavě

BRATISLAVA

Slovenský hokejový mistr Slovan Bratislava přivítá na svém ledě mužstvo NHL Tampa Bay Lightning. Exhibiční utkání odehrají obě mužstva 30. záři v bratislavské Samsung aréně.

Článek

V rámci přípravy na nadcházející sezónu NHL se tak v Bratislavě představí vítěz Stanley Cupu ze sezóny 2003/2004. Zajímavostí utkání bude i fakt, že současný trenér Slovanu Zdeno Cíger odehrál v minulosti za Tampu 29 utkání a s vedením klubu se údajně nerozešel v dobrém.

Tým NHL z Floridy se v Bratislavě představí se všemi hvězdami včetně Vincenta Lecavaliera, Václava Prospala, Martina St. Louise, Marka Recchiho, jednotky letošního draftu Stevena Stamkose a brankáře Olafa Kölziga.

Tampa se představí 28. září také v Berlíně v utkání proti místnímu klubu Eisbären.

SOUČASNÝ KÁDR TAMPY BAY:
Brankáři: Olaf Kölzig (Nem.), Karri Rämö (Fín.), Mike Smith
Obránci: Matt Carle, Andrew Hutchinson, Filip Kuba (ČR), Mike Lundin, Janne Niskala (Fín.), Shane O'Brien, Alexandre Picard, Paul Ranger, Matt Smaby
Útočníci: Jevgenij Arťuchin (Rus.), Brandon Bochenski, Ryan Craig, Chris Gratton, Adam Hall, Jeff Halpern, Jussi Jokinen (Fín.), Zenon Konopka, Vincent Lecavalier, Ryan Malone, Michel Ouellet, Václav Prospal (ČR), Mark Recchi, Gary Roberts, Wyatt Smith, Martin St. Louis, Steven Stamkos, Nick Tarnasky, Radim Vrbata (ČR), Jason Ward

Reklama

Související témata: