Hlavní obsah

Ve čtvrtek se budou doprodávat vstupenky na zápasy NHL v Praze

Hokejoví fanoušci, kteří chtějí 4. a 5. října navštívit zápasy kanadsko-americké NHL v Praze a ještě nemají vstupenky, mají stále šanci. Ve čtvrtek bude totiž do prodeje uvolněno několik stovek lístků na zápasy týmů New York Rangers a Tampa Bay Lightning, které byly původně blokovány pro potřeby zámořských klubů a jejich představitelé je nevyužili.

Článek

Od 8:00 hodin budou na terminálech Sazky po celé České republice a na internetových stránkách www.sazkaticket.cz k dispozici zejména vstupenky v nižších cenových kategoriích do horního prstence O2 Areny v cenách od 1990 do 3990 korun.

"Jejich přesný počet není znám, neboť blokace mají různé termíny vypršení," řekl Karel Tejkal, mluvčí České sportovní, která první představení NHL v tuzemsku v historii organizuje.

Organizátoři se po dohodě se Sazkou rozhodli dát vstupenky do volného prodeje, přestože mají několik tisíc žádostí o lístky, které se dodatečně uvolní. "Při zahájení prodeje však nebyla stanovena pravidla, podle kterých bychom to mohli udělat. Proto jsme se rozhodli dát je volně k dispozici," řekl Tejkal.

Reklama

Související témata: