Hlavní obsah

Hokejista Avery se omluvil za urážení bývalých partnerek

DALLAS

Hokejista Sean Avery se omluvil za urážky na adresu svých bývalých partnerek, které nyní chodí s jinými hráči. Útočník Dallasu byl za nevhodné komentáře vedením NHL na neurčito suspendován a dnes by se měl v New Yorku sejít s komisionářem zámořské soutěže Gary Bettmanem, který rozhodne o výši trestu.

Článek

"Za komentáře před zápasem v Calgary se hluboce omlouvám. Neměl jsem něco takového říkat, protože to bylo opravdu nevhodné," citovala Averyho agentura AP.

"Byl to špatný pokus vyhecovat před zápasem atmosféru. Zostudil jsem nejen spoluhráče, ale i lidi, se kterými jsme si byli v minulosti blízcí," prohlásil Avery. "Jak všichni víte, provokace na ledě i mimo něj mám rád, ale chápu, že tentokrát jsem zašel příliš daleko," dodal.

Avery se do svých bývalých partnerek obul po ranním rozbruslení před úterním zápasem v Calgary. "Chtěl jsem říct, jak se v NHL stalo běžnou věcí, že ostatní hráči chodí s mými ufňukanými přítelkyněmi. Nechápu, o co jim jde, ale užijte si zápas," řekl reportérům.

Načasování vystoupení před zápasem s Calgary nebylo náhodné. Averyho bývalá partnerka herečka Elisha Cuthbertová totiž po rozchodu s ním chodila s obráncem kanadského klubu Dionem Phaneufem a poté byla v médiích spojována s montrealským Mikem Komisarkem. Avery také dříve chodil s modelkou Rachel Hunterovou, bývalou manželkou zpěváka Roda Stewarta a nynější partnerkou centra Los Angeles King Jarretta Stolla.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články