Hlavní obsah

Obránce Rozsíval by mohl jít z Rangers za Averyho do Dallasu

NEW YORK

Český obránce Michal Rozsíval se může stát součástí výměny mezi New Yorkem Rangers a Dallasem, při níž by se do týmu z Manhattanu vrátil hokejový rebel Sean Avery. Spekulaci přinesla televizní stanice ESPN.

Článek

Problémový útočník Avery si odpykává šestizápasový trest za vyjádření do televizních kamer na adresu svých bývalých přítelkyň. V kabině Dallasu není zrovna oblíben a jeho přestup do Rangers by mohl být řešením. V minulých dvou sezonách se mu navíc v newyorském týmu velmi dařilo.

"Myslím, že někdy v příštím týdnu budeme mít úplně jasno," řekl po krizovém setkání šéfů klubu generální manažer Dallasu Les Jackson.

Rangers by sice v Rozsívalovi přišli o jednoho ze svých elitních obránců, zároveň by ale získali v platovém stropu prostor pro angažování Matse Sundina, spekuluje dále ESPN. Český hokejista má čtyřletou smlouvu na 20 miliónů dolarů.

Švédský centr je volným hráčem a vybírá si klub, kde by mohl hrát. V Rangers má krajany Markuse Näslunda či Henrika Lundqvista. Sundin se má ještě v tomto týdnu sejít s vedením, které by mu mělo navrhnout podmínky smlouvy.

Reklama

Související témata: