Hlavní obsah

VIDEO: Bitkař Kočí byl v NHL málem potupen, rvačku s Lotyšem prohrál

LOS ANGELES

Útočník David Kočí z Tampy Bay svůj návrat do NHL po zranění okořenil další rvačkou. Musí však ještě trénovat, neboť v souboji s Raitisem Ivanansem z Los Angeles si příliš nezaboxoval a k výhře domácího hokejisty se přiklonilo šedesát procent fanoušků. Třicetiletý Lotyš nepustil Kočího téměř do žádné akce a málem přetáhl českému forvardovi dres přes hlavu.

Článek

Hráči se na sebe v pondělí vrhli na konci první třetiny za stavu 0:0. Od začátku rvačky měl navrch útočník Kings Ivanans. Potupu s přetáhnutím dresu rodák z Prahy zažehnal, ale zasadil jen několik přesných úderů, které na vítězství nestačily. Lightning se hned po bitce dvakrát prosadili a na ledě Králů v Staples Center vyhráli 3:1.

"Kočí vypadal zchátrale, sice ho Ivanans úplně nepřejel, ale kontroloval rvačku od začátku do konce," komentoval bitku jeden z fanoušků na hockeyfights.com. "Nepatrné vítězství Ivananse," byl trochu střídmější jiný fanoušek pěstních soubojů a dalších 60 procent příznivců s ním souhlasilo. "Možná není po zranění úplně fit," dodal český příznivec bitkaře Lightning.

Nejednalo se o první souboj těchto evropských kohoutů, naposledy se do sebe pustili 1. ledna 2008, když ještě Kočí oblékal dres Chicaga. Ani tehdy sedmadvacetiletému forvardovi nevyšel úvod souboje, jenže se dokázal vzpamatovat a koncovka byla v režii Kočího.

Reklama

Související témata: