Hlavní obsah

Havlát vystřelil fanouškovi Chicaga milión dolarů

CHICAGO

Hokejisté Chicaga sice v pondělním utkání prohráli doma s Minnesotou 1:4, přesto jediný gól Blackhawks z hole Martina Havláta udělal radost jako nikdy. Díky trefě českého forvarda si přijde jeden z držitelů permanentní vstupenky na domácí zápasy Jestřábů na milión dolarů! Přesně takovou odměnu vypsala sázková společnost ze státu Illinois na gól přesně v polovině zápasu.

Článek

Na kostce nad ledem United Center v Chicagu naskakuje na tabuli čas 30:00 a Martin Havlát rozsvěcí svým gólem červené světlo za gólmanem Minnesoty. Domácí sice jen snižují na 1:3, ale diváci bouří. Jeden z držitelů permanentky se stane milionářem!

Sázková společnost Illinois Lottery totiž vypsala na domácí branku přesně v polovině zápasu sumu jeden milión amerických dolarů. Výherce je již znám, ale představen bude až před středečním zápasem Blackhawks proti St. Louis. Komu bude děkovat nejvíce, je nad slunce jasné. „Aspoň něco se povedlo a zápas udělal někomu radost, když už jsme prohráli,“ řekl Havlát pro Chicago Tribune.

Sedmadvacetiletý rodák z Mladé Boleslavi zaznamenal svůj patnáctý gól v sezóně a na svém kontě má sedmatřicet kanadských bodů (15+22). I přes pondělní porážku je Chicago na čtvrtém místě Západní konference a má o jednoho milionáře víc.

Reklama

Související témata: