Hlavní obsah

Tampa Bay povolala z farmy českého obránce Melichara

TAMPA BAY

Český hokejista Josef Melichar byl v úterý povolán z farmy Norfolku do prvního týmu Tampy Bay. Vedení Lightning získalo třicetiletého obránce v sobotu spolu s Wadem Brookbankem a volbou ve čtvrtém kole letošního draftu z Caroliny výměnou za útočníka Jussiho Jokinena.

Článek

Melichar v nové organizaci v neděli nastoupil v nižší AHL na ledě Wilkes-Barre/Scranton Penguins, v úterním zápase proti Floridě za Tampu ještě nenastoupil.

Na marodce Lightning jsou sice Andrej Meszároš a Paul Ranger, ale přes problémy s nohou nastoupil Matt Smaby a po devíti zápasech, které vynechal kvůli zraněnému kotníku, se do sestavy vrátil další český bek Marek Malík. I když měl i tak kouč Rick Tocchet k dispozici z dosavadního kádru jen pět obránců, Melichar šanci nedostal, protože na postu beka nastoupil český bitkař David Kočí.

Melichar, jehož v Norfolku vystřídal právě Brookbank, v této sezóně odehrál v NHL za Carolinu 15 utkání a připsal si čtyři asistence. Na farmě Hurricanes v Albany zaznamenal v 25 zápasech šest bodů za gól a pět přihrávek. Za Pittsburgh a Carolinu má na kontě 325 duelů a 44 kanadských bodů a bude čekat, zda bilanci rozšíří už ve čtvrtek proti Torontu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články