Hlavní obsah

Po internetu kolují fotografie hokejisty Alfredssona v dámských šatech

PRAHA

Internet se stává nepřítelem sportovců. Přesněji řečeno fotografie, které po síti kolují. Nedávno způsobila skandál fotografie čtrnáctinásobného olympijského vítěze v plavání Michaela Phelpse, který kouřil marihuanu. Nyní po internetu kolují obrázky švédské hokejové hvězdy Daniela Alfredssona. Kapitán Ottawy je na nich značně společensky zmožený a oblečený v ženských šatech.

Foto: Internet

Společensky unavený a netradičně oblečený švédský hokejista Daniel Alfredsson

Článek

Fotografie zveřejnil server tn.cz, podle nějž může za zesměšnění švédského útočníka bývalý brankář Senators Ray Emery, který nyní působí v Kontinentální lize v týmu Atlant Mytišci. Kontroverzní gólman totiž umístil fotografie svého bývalého spoluhráče do své galerie na facebooku, odkud se snímky dostaly na internet.

Emery je znám svou rozjařenou povahou. Za svého působení v Ottawě se postaral o rozruch například svou maskou, na které byl vyobrazen boxer Mike Tyson, často chodil na tréninky pozdě a jednou se také popral v kabině. V současnosti má navíc problémy ve svém týmu, když se po volnu během Švédských hokejových her nevrátil do týmu.

Společensky unavený a netradičně oblečený švédský hokejista Daniel Alfredssonfoto: Internet

Nyní na kontroverzní povahu svého bývalého spoluhráče doplatil Alfredsson. Švédský forvard je na snímcích oděn v křiklavě růžových dámských šatech a s korunkou pro princeznu na hlavě. Vypadá navíc společensky unaven. Ve fotogalerii Emeryho se navíc neobjevuje sám, fanoušci zde mohou najít také soukromé fotky například Danny Heatlyho. U mnoha hráčů jsou navíc uvedeny kontakty a telefonní čísla na mobilní telefony.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články