Hlavní obsah

VIDEO: Ovečkin se řítí ulicemi New Yorku - za volantem rolby

NEW YORK

Nezvyklý pohled zažili ve středu kolemjdoucí na Šesté ulici v New Yorku. Mezi záplavou taxíků a luxusních aut se jedno vozidlo vymykalo účastníkům běžného provozu. Přes křižovatku si to právě šinula černá rolba Zamboni zvyklá především na led zimních stadiónů nejen v NHL. A ještě větší překvapení čekalo na místě řídiče, za jejím volantem totiž seděla ruská hokejová hvězda Alexander Ovečkin.

Článek

Ovečkin se s rolbou vydal po Manhattanu v rámci propagace vydání nové počítačové hry NHL 2K10, jejíž kampani ruský kanonýr propůjčil svou tvář. "Tohle se může stát jen v New Yorku," komentovala jízdu čtyřtunového kolosu doprovázenou strážníky jedna z přihlížejících dam.

Mohla být ale ráda, že Ovečkin řídil jen rolbu, která nedokáže vyvinout příliš velkou rychlost. Před rokem se totiž hokejista v rozhovoru pro ruské noviny pochlubil, že se jednou proháněl autem po Washingtonu rychlostí až 265 kilometrů v hodině a policisté jej zastavili až poblíž Bílého domu.

"Měl jsem tehdy štěstí. Když mě policisté poznali, nechali mě jít. Byla klika, že jsem měl u sebe deset lístků na zápas Washington Capitals, které jsem jim dal," vyprávěl tehdy Ovečkin. "Ve Spojených státech už jsem překročil povolenou rychlost několikrát," přiznal ještě.

Těžko se divit, když si v březnu tohoto roku pořídil novou hračku na ježdění. Za 250 tisíc dolarů (téměř čtyři a půl miliónu korun) si koupil nový Mercedes SL65 AMG Black Series. Tohoto typu se vyrobilo na světě jen třistapadesát kusů. Tenhle krasavec se dostane z nuly na stovku za necelé čtyři vteřiny a jeho maximální rychlost je 320 kilometrů za hodinu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články