Hlavní obsah

VIDEO: Hokej do naha! Svlékací nájezdy hvězd NHL

TAMPA BAY

Možná to není tak sexy, jak to zní, ale každopádně to bylo zábavné. Hokejisté Tampy Bay se v NHL trápí, a proto se rozhodli oživit si trénink svlékacími nájezdy. Poslední zůstal na ledě hvězdný Marty St. Louis, který se trefil až v okamžiku, kdy po ledě pobíhal v tričku a pantoflích.

Článek

Pravidla byla jednoduchá, na gólmany Smithe a Niittymäkiho najíždělo celkem 18 hráčů. Když některý z nich selhal, musel odstranit část výstroje. Pokud skóroval, mohl se v klidu dívat na snažení dalších spoluhráčů.

St. Louis postupně odhodil přilbu, loketní chrániče, rukavice, dres, oba chrániče holení, obě brusle, ponožky, teprve pak svůj nájezd (nebo spíše náběh) proměnil. Velmi zábavný nejen pro přihlížející hráče byl okamžik, kdy se St. Louis pokoušel o nájezd pouze na jedné brusli, pak už před gólmanem cupital jen v pantoflích.

„Kdybych se netrefil, jako další kus bych odložil svou hůl,“ uvedl St. Louise pro místní deník Tribune. „Pak bych se pokusil skórovat nohou,“ dodal. Těžko říci, jak by ale potom svlíkačka dopadla...

V Idahu to junioři dotáhli do konce

Zatímco Tampa Bay svlíkací nájezdy nedotáhla až do naha, poskytla inspiraci juniorským hokejistům z Idaha, kteří byli na veřejném kluzišti v Boise mnohem odvážnější. „Vítěz“ jejich rozstřelu si opravdu z těla sundal úplně vše.

Místní funkcionáře však hokejový striptýz týmu Idaho Steelheads příliš nenadchl, zakázali proto hráčům na čtyři dny přístup na ledovou plochu a sedmnáctiletého striptéra, který ukázal naprosto vše, suspendovali až do příštího týdne.

Reklama

Související témata: