Hlavní obsah

Nemáte smysl pro humor, říká fanouškům Montrealu Halákův agent

MONTREAL/PRAHA

Pořádné pozdvižení vzbudil v Kanadě agent slovenského brankáře Montrealu Allan Walsh. Ten po sobotní porážce Canadiens 1:3 s Tampou Bay ve svém profilu na sociální síti Twitter nechal sarkastickou zmínku o jedničce Careym Priceovi. A bylo zle.

Foto: Gene J. Puskar, ČTK/AP

Brankář Montrealu Jaroslav Halák

Článek

Stačila krátká zpráva - „Zajímavá statistika z poslední noci. Price má 10 výher a 32 porážek v posledních 42 zápasech. Hmm.“ A oheň byl na střeše. Reakce fanoušků Montrealu i médií vyvolaly bouři, přestože komentář z Walshova proflu zmizel.

Montreal je jednou z bašt kanadského hokeje a tamní nároční fanoušci své Canadiens milují. „Byla to poťouchlá zpráva, nemíněná vážně. Zapomněl jsem, že se jedná o Montreal a že všichni ztratili smysl pro humor,“ uvedl v další zprávě Walsh.

Brankář Montrealu Carey Price opouští střídačku po prohře s Tampou Bay.foto: Reuters/Christinne Muschi

Příliš do smíchu Montrealu není. Tradiční klub je až na 11. místě ve Východní konferenci, přestože na osmý New York Islanders ztrácí jediný bod. V úterý Montreal hostí Calgary.

Čtyřiadvacetiletý Halák má v aktuálním ročníku bilanci 5 výher a 2 porážky (Price 3-7), v průměru inkasoval 2,85 gólu za zápas (Price 3,3). Oba mají podobnou úspěšnost zákroků - Halák 89,3 a Price 89,4.

Reklama