Hlavní obsah

VIDEO: Tvrdé pěsti v akci, bitkař Kočí se opět porval

CALGARY

Český bitkař v dresu Colorada David Kočí se opět připomněl v pěstním souboji. V pondělním utkání na ledě Calgary vyzval Briana McGrattana a oba hokejisté předvedli, jak tvrdé mají pěsti.

Foto: Jeff McIntosh, ČTK/AP

Hokejista Colorada David Kočí (vlevo) v pěstním souboji s Brianem McGrattonem z Calgary.

Článek

Oba hráči se na sebe vrhli ihned po vhazování ve středním pásmu. Jakmile rozhodčí poslal puk na led, shodili rukavice a pustili se do bitky.

Kočí ani McGrattan se nespoléhali na obranu a „pumpovali“ jednu ránu za druhou. Kočí nejdříve inkasoval několik úderů hned zpočátku boje, pak se ale souboj vyrovnal. Českému hráči se podařilo svému sokovi shodit helmu. Oba však zůstali po celý souboj na bruslích a ani jednomu se nepodařilo přetáhnout svému soupeři dres přes hlavu. Rozhodčí oba bitkaře od sebe oddělili, až když oba zaklíněni do sebe ztratili stabilitu.

Pro Kočího byl duel proti Calgary prvním od 15. prosince minulého roku, v němž zranil obránce Washingtonu Mikea Greena. Kočí se nakonec mohl radovat z vítězství svého týmu 3:2 po samostatných nájezdech. Na vítězství se podílel také Milan Hejduk, který si připsal bod za asistenci a proměněnou penaltu při samostatných nájezdech.

Reklama

Související témata: