Hlavní obsah

Krejčí nedohrál nedělní zápas NHL, zřejmě má potíže s nohou

MONTREAL

Sotva vychladly spekulace o zdravotním stavu Jaromíra Jágra, vynořily se otazníky nad stavem dalšího českého hokejisty z nominace na olympijské hry ve Vancouveru. Útočník David Krejčí z Bostonu totiž odstoupil z nedělního utkání NHL na ledě Montrealu. Podle prvního vyjádření klubu by se však nemělo jednat o vážné zranění.

Článek

David Krejčí inkasoval během první třetiny tvrdý hit od jednoho z protihráčů, po kterém zůstal na střídačce a vynechal další střídání. Během komerční přestávky po polovině první třetiny zamířil do šatny a zdálo se, že má menší potíže s pravou nohou.

Na začátku druhé třetiny byl sice český forvard se spoluhráči na střídačce Bostonu připraven opět nastoupit, jenže sotva při rozbruslení udělal na ledě pár koleček, zamířil znovu do šatny a už do zápasu nezasáhl. Celkem tak během zápasu s Montrealem strávil na ledě pouze tři střídání a minutu a 34 vteřin čistého času.

"Nebyl schopen zápas dokončit," řekl novinářům po utkání trenér Bostonu Claude Julien. "Doufáme, že bude moci hrát další zápas. Ale víc budeme vědět až v pondělí. Teď to sice vážně nevypadá, ale později už to může být zase jinak," citoval kouče list Boston Globe.

Nové podrobnosti o stavu Davida Krejčího by měly být známy dnes po lékařském vyšetření. Boston hraje další zápas NHL v úterý na ledě Buffala.

Reklama

Související témata: