Hlavní obsah

Krejčího zápěstí se lepší, zavzpomínal i na gauč

Zdravotní stav hokejisty Davida Krejčího se lepší. Taková je poslední zpráva z Bostonu, hlavního město amerického státu Massachusetts. Vykloubené pravé zápěstí, ke kterému přišel v květnu v bojích o Stanley Cup, se zotavuje podle optimistického scénáře.

Článek

Do čtyř týdnů by se mohl čtyřiadvacetiletý útočník objevit na ledě. „Ruka je téměř v pořádku. Myslím, že v srpnu budu moci jít na led a zvedat těžší váhy,“ je optimistou forvard Bostonu, který připustil, že stále cítí bolest. Nyní má v každodenním plánu rehabilitaci a lehčí cvičení, poté by měly být odstraněny i šrouby z ruky. Vzpomínku si přesto odnese v podobě jizvy.

„Do tréninkového kempu budu určitě připravený. Nikdy nevíte, co se může stát, ale jsem na dobré cestě,“ cituje patriotledger.com českého hráče, který má s Bostonem zahájit sezonu NHL v Praze proti Phoenixu.

Krejčí si vykloubil zápěstí při druhém kole play-off s Philadelphií. Medvědi v ten okamžik přišli o třetího nejproduktivnějšího hráče. To bylo, nyní si rodák ze Šternberka s nadhledem zavzpomínal i na minuty s bolestivým zraněním, když čekal na lékaře a zápas pokračoval. „Seděl jsem v malé místnosti na gauči, nebyla tam televize, takže jsem se nemohl dívat na utkání. Potom jsem se ještě zasekl v provozu, byl to docela zajímavý večer.“

To je ale minulost. Teď už Krejčí vzhlíží sezonu 2010/2011.  „Co se stalo, stalo se, těším se na kluky. Věřím, že budeme mít v tomto roce dobrý tým,“ má jasno čtvrtý nejproduktivnější český hráč NHL minulé sezony po základní části.

Reklama

Související témata: