Hlavní obsah

Anaheim podepsal smlouvu s Marou, přípravu ale začne bez Lydmana

ANAHEIM

Vedení hokejistů Anaheimu uzavřelo roční kontrakt se zkušeným obráncem Paulem Marou. Jedenatřicetiletý bek, který byl po poslední sezoně odehrané v Montrealu volným hráčem, si na základě smlouvy vydělá 750 tisíc dolarů. Ducks však zároveň dočasně přišli o jiného beka Toniho Lydmana, který má potíže s dvojitým viděním.

Článek

Mara především kvůli operaci ramena odehrál v základní části uplynulého ročníku pouze 42 zápasů a připsal si osm nahrávek. Následně nezasáhl v dresu slavných Canadiens ani do play off. V prestižní soutěži má na kontě celkem 681 zápasů a připsal si 247 bodů za 63 gólů a 184 asistencí.

Finský zadák Lydman, který přišel do klubu během léta a podepsal tříletou smlouvu, v sobotu s velkou pravděpodobností nezahájí týmový přípravný kemp. Z dosud nejasných důvodů měl v minulém týdnu potíže z dvojitým viděním.

Brzy třiatřicetiletý Lydman prý míval v minulosti potíže s migrénou a bolestmi hlavy, s čímž však lékaři současný problém dosud nespojili. Lékaři Lydmana podrobili již mnoha testům a v dalších pokračují, ale přestože vyloučili již většinu možných závažných zdravotních problémů, stále neznají příčinu Lydmanovy indispozice.

Reklama

Související témata: