Hlavní obsah

VIDEO: Popral se na ledě, potom hokejista NHL napadl i fanouška

Nejdříve hukot na ledě, poté se nečekaně blízko tváří tvář ocitl i jeden z fanoušků. Jeho potlesk nebyl vybrán v pravý okamžik. I to se může stát v nesledovanější hokejové lize světa - NHL. Rick Rypien z Vancouveru se dvakrát popral s protihráčem Bradem Staubitzem z Minnesoty. Při odchodu do šatny navíc vypěnil a skočil po návštěvníkovi utkání, ten byl poté radši vyveden ze stadiónu.

Foto: Sport.cz

Bitkař Vancouveru Rick Rypien se sápe po fanoušcích Minnesoty.

Článek

Vancouver prohrával s Minnesotou 1:5, když se celá událost stala. Nakonec padl 2:6. Porážka, nervy na pochodu a nakonec zkratkovité jednání, které ještě bude mít dohru. Na rvačku mezi hráči pravidla pamatují. Ale aby byl napaden i divák? I když se třeba nechoval nejspořádaněji? To už je přece jen trochu moc.

„Budeme čekat a uvidíme, jaký bude mít liga názor. S Rickem jsem nemluvil. Nevím, co se stalo, bylo řečeno, řekl po utkání Mike Gillis, generální manažer Vancouveru.

Spoluhráče se ale zastal Manny Malhotra. „Existují hranice, které by neměly být překročeny. Fanoušci hulákají, křičí, podporují svůj tým, ale nesmí překročit určitou hranici.“

Reklama

Související témata: