Hlavní obsah

VIDEO: "FBI!" zařval Ovečkin a vyrazil dveře, hokejisté Washingtonu se bavili

PRAHA

To byl mazec, hokejisté Washingtonu si vyzkoušeli na pár hodin práci FBI, která je hlavním vyšetřovacím orgánem ministerstva spravedlnosti USA. A to přímo v jejím výcvikovém středisku. Vyráželi železné dveře beranidlem, stříleli ze samopalu, stírali otisky a také odpalovali výbušniny.

Alexander Ovečkin míří pistolí při Team Buildingu hokejistů Washingtonu.

Článek

Mezi hráči, kteří přišli utužovat společný týmový duch, nechyběli ani ruský útočník Alexander Ovečkin a český brankář Michael Neuvirth.

Svět speciálních jednotek se hokejistům Washingtonu na chvíli poodkryl. Nechyběla střelba z pistole. Neuvirth vyfasoval brýle, sluchátka, špunty do uší a byl mu zapůjčen samopal. Přítomní poznali i smykový polygon, a také jak vypadá srážka dvou aut na tomto nestabilním povrchu.

Velký rozruch vzbudilo beranidlo, se kterým měl každý násilně otevřít dveře. „FBI,“ zařval Ovečkin. První pokus mu ale nevyšel. „Jedem, jedem,“ překřikovali se hráči navzájem. Výprava poznala na vlastní kůži i těžkou výstroj pro pyrotechniky.

Vrchol přišel ale na samotný závěr. Malá odpalovací budka a v ruce mocný detonátor. Po zmáčknutí knoflíku příslušná oběť vyletěla do vzduchu. Stalo se tak i s atrapou tučňáka, který má ve znaku rival z Pittsburghu, kterému dělá kapitána Sidney Crosby.

Reklama

Související témata: