Hlavní obsah

Hemský bude kvůli otřesu mozku chybět v Utkání hvězd NHL

EDMONTON

Český hokejový útočník Aleš Hemský z Edmontonu se kvůli otřesu mozku nepředstaví v Utkání hvězd NHL, které je na programu o víkendu v Raleighu. Sedmadvacetiletý pardubický odchovanec je mimo hru od úterního zápasu proti Minnesotě a zatím není jasné, kdy bude opět k dispozici. O premiérový start na prestižní exhibici ale Hemský definitivně přijde. Jediným českým účastníkem je aktuálně další forvard Patrik Eliáš z New Jersey.

Foto: Jimmy Jeong, ČTK/AP

Hokejista Edmontonu Aleš Hemský

Článek

Před Hemským se už oficiálně omluvil také kapitán Calgary Jarome Iginla, který Utkání hvězd vynechá z rodinných důvodů. Jeho místo už zaujal Daniel Briere z Philadelphie. Kvůli zranění se bude muset akce v Severní Karolíně s největší pravděpodobností obejít také bez opor Pittsburghu Sidneyho Crosbyho a Jevgenije Malkina. Hemského spoluhráč Jordan Eberle kvůli pochroumanému kotníku vynechá nováčkovský zápas, který je součástí exhibice.

Letos v Raleighu nebude hrát nově výběr Východu a Západu, ale nominované hráče si budou volit do svých týmů kapitáni. Samotní hokejisté si za ně vybrali Erika Staala z Caroliny a Nicklase Lidströma z Detroitu. S výběrem do týmů, který je na programu z pátku na sobotu středoevropského času, budou oběma pomáhat zvolení zástupci kapitána. Do Staalova týmu byli na tutu pozici zařazeni Patrick Kane z Chicaga a Martin St. Louis z Tampy Bay, u Lidströmova mužstva Ryan Kesler z Vancouveru a Mike Green z Washingtonu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články