Hlavní obsah

Vítězové Stanley Cupu slavili i v kasinu, účet se vyšplhal na 2,6 miliónu

Pokud zažijete a vyhrajete něco výjimečného, tak se poté dočkáte i nevšedních zážitků. Hokejisté Bostonu získali Stanley Cup, když v posledním možném utkání porazili Vancouver. Nyní slaví už několik dní. A také třeba třicetilitrovým šampaňským za cenu přesahující sto tisíc dolarů, což je 1,7 miliónu korun! Na kolik tak může vyjít jeden doušek...

Foto: www.boston.com

Bublinky za sto tisíc dolarů. I toto pili vítězové Stanley Cupu.

Článek

Tohoto moku se napili hráči, kteří zavítali do jednoho bostonského kasina. To vše na počest místních hokejových hrdinů. Majitelé podniku nechali přivézt exkluzivní láhev, která dosáhlá také exkluzivní ceny. Aby ne, šlo o značku exkluzivního šampaňského značky „Midas“.

Akce v kasinu se účastnili Tim Thomas, Zdeno Chára, Patrice Bergeron, Milan Lucic, Brad Marchand a Shawn Thornton. Na výlet sebou samozřejmě vzali i Stanley Cup.

Když vyhráli NBA basketbalisté Dallasu, majitel klubu Mark Cuban před týdnem zakoupil také jednu láhev tohoto moku. Ale „jen“ v patnáctilitrovém balení. Nyní trojice majitelů kasina zakoupila třicetilitrovou láhev pro hokejové Medvědy z Bostonu.

Účtenka z baru za 157 tisíc dolarů 

Celkový účet v podniku Foxwoods Casino Resort se podle Vancouver Sun vyšplhal na téměř 157 tisíc dolarů, což jsou 2 660 000 korun. A co obsahoval například "kouzelný" papírek? Likéry - 9683 dolarů, pivo - 744 dolarů, vína 113 654 dolarů, nejmenší položkou se staly nealkoholické nápoje - 266 dolarů.

Majitelé Ed Kane, Joe Kane a Randy Greenstein ale pomohou dobré věci. Šampaňské skončilo ve slavném poháru, ze kterého nepili jen hokejisté, ale i další hosté. Poté obří nádobu šestice hráčů podepsala, nyní bude vystavena a vydražena v prospěch nadace hokejistů Bruins, napsal Boston Globe.

Reklama

Související témata: