Hlavní obsah

Pálffy prý přítelkyni zfackoval

LOS ANGELES

Hádka z předminulého týdne mezi slovenským hokejovým útočníkem Los Angeles Kings Žigmundem Pálffym a jeho přítelkyní Zorou Czoborovou znovu plní stránky novin nejen v Los Angeles, kde se vše odehrálo, ale i na Slovensku. Deník Los Angeles Times totiž zveřejnil policejní zprávu z celého incidentu, při kterém byl Pálffy obviněn z domácího násilí.

Článek

Pořádně veselo muselo být v kabině hokejového týmu Los Angeles Kings, když se v posledních dnech po náročných utkáních vydal do sprchy slovenský útočník týmu Žigmund Pálffy. Pozornosti spoluhráčů totiž jen těžko mohl uniknout dobře viditelný, asi dvacet centimetrů dlouhý škrábanec na Pálffyho zádech. Autorem tohoto netradičního podpisu byla přítelkyně slovenského kanonýra Zora Czoborová, někdejší mistryně světa ve fitness.

V sobotu 25. října po zápase s Chicagem (Králové prohráli 2:3) ještě Pálffy a Czoborová poklidně povečeřeli  v jedné restauraci v Los Angeles. Brzy však idylka vzala za své. Sotva pár dorazil do Pálffyho domu na Manhattan Beach, začala mezi oběma prudká hádka, jež nakonec vyústila i v ruční výměnu názorů.

Pálffy odvezen v poutech

Dvě hodiny po půlnoci pak k domu dorazila policejní hlídka, přivedlo ji volání ženy v ohrožení. Z oné neznámé se později podle předpokladů vyklubala Czoborová, jenž si se svým milým vyměnila několik škrábanců a voláním na policii se zřejmě snažila Pálffyho vystrašit.

Jakmile totiž policisté dorazili, tak chtěla vše odvolat a nesouhlasila s jeho odvozem na policejní stanici, jak to nařizují místní zákony. Rovněž odmítla lékařské ošetření. Pálffy se po výslechu na stanici vyplatil kaucí 20 tisíc dolarů.

Takový obyčejný večer páru snů

Že mezi Pálffym a Czoborová nedošlo k žádnému roztomilému kočkování, pak potvrdila zpráva zveřejněná deníkem Los Angeles Times. Ta uvádí, že o pět let starší Pálffyho přítelkyně měla na koleně i zádech červené stopy, a rudé měla rovněž levé ucho. Slovenský kanonýr si pak ze střetu kromě vizitky na zádech odnesl i menší škrábanec na levé ruce.

Aféra vyvolala na Slovensku, kde byli Pálffy a Czoborová často označováni jako "pár snů", velké pozdvižení. Deník Nový Čas už přispěchal s teorií, že Czoborová dostala dvě facky za to, že si dělala zálusk na Pálffyho majetek, protože se jí nedaří v podnikání kolem fitness. Celý případ bude pokračovat u soudu v Torrance, kam se má loňský mistr světa z Göteborgu dostavit v polovině prosince.

Reklama

Související témata: