Hlavní obsah

VIDEO: Sám sebe bude moci ovládat, Stamkos se dostal na obálku videohry NHL

PRAHA

Uvidí sám sebe, bude se moci ovládat. To vše díky videohře. Na obálku poslední verze EA Sports „NHL 12“ se dostane hokejista Steven Stamkos, útočník Tampy Bay. „Když jsem jako nováček poprvé vstoupil do ligy, koupil jsem si tuhle hru. Ani v nejdivočejších snech jsem si nemyslel, že bych mohl být na obálce,“ přiznal se kanadský reprezentant.

Článek

Stamkos se přiřadí k plejádě hokejistů, kteří zdobili titul těchto her - Jonathan Toews, Patrick Kane, Dion Phaneuf, Eric Staal, Alexandr Ovečkin, Vincent Lecavalier, Markus Näslund, Dany Heatley, Joe Sakic, Jarome Iginla, Mario Lemieux, Owen Nolan, Chris Pronger, Eric Lindros, Peter Forsberg a John Vanbiesbrouck. Jména, která zná svět.

Jedenadvacetiletý Stamkos odehrál v NHL tři sezóny. Na kontě má 261 utkání, ve kterých nasbíral 236 bodů. Za takové výkony se mu dostalo od Tampy odměny. Forvard podepsal před pár týdny pětiletý kontrakt, který mu vynese 37,5 miliónu dolarů. „Jsme nadšeni, že Steven podepsal, je důležitý pro naši organizaci,“ nechal se slyšet generální manažer klubu Steven Yzerman.

Slávu Kanaďana bude šířit nově i videohra, která se dočká oficiálního představení 9. září 2011. „Na videohrách série NHL jsem jako kluk vyrostl, a proto je pro mě velkou ctí, že jsem byl letos vybrán na přední stranu obalu,“ uvedl Stamkos. „Líbí se mi, jak je hra autentická, a jsem nadšený, že do ní dali moji typickou ránu z první v pokleku,“ vyznala se jednička draftu z roku 2008.

„Odhalení hráče na přebalu nové edice je každoročně velmi sledovanou událostí a skvělou možností zviditelnit jedny z nejtalentovanějších sportovců světa,“ uvedl Jordan Edelstein, viceprezident marketingu EA SPORTS.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články