Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušek chytil letící hokejku, dostal puk a navrch „pyžamo“

Hokej bez hokejky jde hrát jen těžko. Kdo ji neudrží, má smůlu. Tak jako útočník Evander Kane z Winnipegu. Chtěl se vyhnout protihráči, ale manévr nevyšel podle představ. Jeho hokejka v utkání proti Washingtonu vyletěla do vzduchu, přeletěla hrazení a skončila v klíně jednoho z fanoušků. Ten si vysloužil potlesk, jenže musel relikvii vrátit. Bez odměny ale nezůstal.

Fanoušek v NHL ulovil hokejku, ale musel ji vrátit.

Článek

Dvacetiletý kanadský forvard Winnipegu ujížděl s pukem kolem mantinelu, ale do cesty se mu postavil stejně starý ruský obránce Washingtonu Dmitrij Orlov. Po jejich kolizi Evander pokračoval v jízdě, ale jen bezmocně rozhodil rukama. Ano, bez hokejky to nejde.

Ta se mu ale vrátila, jeden z pracovníků hokejové arény ji podal zpátky rozhodčímu. Ten se zachoval jako gentleman, poslal nálezci jako odměnu puk, se kterým se hrálo utkání NHL.

Aby toho neměl urostlý fanoušek málo, přilétlo mu navíc i červené tričko Washingtonu. To nakonec daroval malému chlapci vedle sebe. Ten neprojevil velkou radost, patrně kvůli velikosti, která připomínala spíše noční košili.

Reklama

Související témata: