Hlavní obsah

VIDEO: Ovečkin si zahrál na rappera a pustil se do poetických veršovánek

PRAHA

Evidentně mu bylo do zpěvu. Ruský hokejista Alexander Ovečkin si zahrál ve videoklipu. Pustil se do veršovánek v písni Champion od ruského rappera Beljijo. Na ledě si ale jako šampión nemůže připadat. V sedmé sezóně NHL, kterou absolvuje, prožívá nejchudší období, je až na 44. místě v bodování.

Alexander Ovečkin se v klipu pustil i do zpěvu

Článek

Šestadvacetiletý rodák z Moskvy se pustil do poezie a nabídl ji světu. Není to ale první umělecké ztvárnění, které Ovečkin předvedl, kde se ponořil do hudby. V roce 2010 nahrál píseň pro svoji přítelkyni.

V klipu Champion Ovečkin vystupuje nejdříve celý v černém, poté změní úbor za modré kalhoty, bílé triko a baseballovou čepici. Na krku samozřejmě nechybí pořádná ozdoba. Během celé písně se představí také různí sportovci - boxer, basketbalista, zápasník, judista, fotbalista.

Na živobytí si ale Ovečkin vydělává hokejem. A tam neprožívá ideální období. Nejvíce bodů získal v sezóně 2007/2008, po základní části měl na kontě 112 bodů. Nejhorší prodělal loni, dosáhl na 85 bodů. V probíhajícím ročníku zámořské ligy nemá nakročeno ani na toto číslo.

Reklama