Hlavní obsah

Zraněný Jágr se odvázal na módní přehlídce, kde zářila jeho Inna

Momentálně je Jaromír Jágr na marodce kvůli problémům s třísly, takže na ledě svému novému týmu Philadelphia Flyers pomoci nemůže. Ovšem při dalších aktivitách klubu své parťáky ve štychu nenechává. Minulý týden uspořádaly manželky hráčů charitativní módní přehlídku a česká hokejová hvězda se tam dovedla slušně odvázat.

Foto: albfor.wordpress.com/

Jaromír Jágr se na molu, stejně jako další hráči, objevil na kole

Článek

Módní přehlídku zorganizovala manželka kapitána Philadelphie Lauren Prongerová a na molu se postupně vystřídalo několik partnerek hráčů včetně třeba manželek kouče Lavioletta a generálního manažera Holmgrena.

Jasnou hvězdou večera však byla co do krásy Jágrova přítelkyně Inna Puhajková, která se ostatně modelingem živí. Konkurovat ji snad mohla jen pohledná blonďatá partnerka brankáře Bryzgalova.

Partnerky hokejistů Flyers, Inna Puhajková dole uprostředfoto: albfor.wordpress.com/

Ovšem pořádně vidět byl i Jaromír Jágr a to když se páni hokejisté předváděli na molu ve slušivých oblecích avšak za řidítky jízdního kola vyvedeného v klubových barvách - tedy oranžové. Kromě českého útočníka se předvedl i Maxime Talbot a oba svými pózami velmi pobavili publikum okolo.

Všechen výtěžek z akce poté putoval na konta několika charitativních organizací.

Reklama

Související témata:
Inna Puhajková