Hlavní obsah

VIDEO: Hýbat se jak Jágr. Příznivci české hvězdy upravili text známé písně

PRAHA

Tu písničku jste už určitě někdy slyšeli, ostatně byla nebo ještě stále je na špičce hudebních žebříčků ve dvaceti zemích světa včetně USA. Hit americké skupiny Maroon 5 "Moves Like Jagger" inerpretovaný společně se zpěvačkou Christinou Aguilerou obletěl celý svět a jeho chytlavá melodie vás už chtě nechtě musela zasáhnout. Jistí hokejoví nadšenci píseň trochu poupravili ve prospěch českého hokejisty Jaromíra Jágra. A přidali i výtečný klip.

Hudební klip oslavující Jaromíra Jágra

Článek

Ta podobnost se přímo nabízela. A tak stačilo vynechat dvě písmenka a z hudebního hitu oslavujícím zpěváka skupiny Rolling Stones Micka Jaggera je rázem chvalozpěv na českého hokejistu. Nutno dodat, že autoři klipu nepřišli s tímto nápadem jako první, nicméně dokázali nápad doladit k dokonalosti. Vyrobili původní videoklip a pozměnili i text originální písně.

Můžete se tak doslechnout, že "když je rozjeté číslo 68, může vám rozhodnout zápas" nebo že "hráč s dvěma Stanley Cupy už ukázal, jak umí hrát hokej" a "Jaromír Jágr je prostě jedinečný hráč" apod. Do toho v klipu předvádí hokejové umění herec v Jágrově dresu a zpěvák si v jednu chvíli nahne z lahve Jägermeistera.

Už během Vánoc se na internetu objevil klip, ve kterém byly promítány záběry z Jágrovy kariéry a do toho imitátor rovněž upravil píseň "Moves Like Jagger". V klipu poskakovaly postavy před českou vlajkou v dresech Pittsburghu. Tento nový klip od Broken Ride a King Dylan se zdá být zdařilejší.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články