Hlavní obsah

VIDEO: Za hattrick vyfasoval pěnu na holení do obličeje. A to v přímém přenosu

PRAHA

Zazářil, stal se první hvězdou zápasu. Mathieu Perreault si připsal hattrick v utkání NHL a pomohl k výhře Washingtonu nad Bostonem 5:3. Čtyřiadvacetiletý útočník byl hlavní postavou večera, hvězdný Alexander Ovečkin kvůli trestu nehrál. Přesto se ukázal. Oblečený v obleku vzal ručník, který byl z jedné strany potřísněný pěnou na holení, a Kanaďan se při rozhovoru po utkání nestačil divit. Dostal nečekaný dárek. Pěna skončila v jeho obličeji a ve vlasech.

Foto: Mike Segar, Reuters

Ilustrační foto. Hokejový útočník Alexander Ovečkin

Článek

„Tohle je nejlepší pocit. Je to úžasné, nemůžu to ani popsat. O tomhle sníte. Toužíte hrát NHL, ale když dosáhnete na hattrick je to ještě lepší,“ zářil Perreault po utkání, ve kterém se druhou hvězdou zápasu stal český obránce Roman Hamrlík.

Ještě předtím se dlouze usmíval do kamery při rozhovoru po utkání, ale Ovečkinův žertík ho na chvíli vyvedl z míry. Oči pálily a pěna skončila až na plexisklu. Pomoci od nečekaného daru mu museli kustod i reportér, kteří mu podali ručníky. Hvězda utkání se poté srovnala a pokrčovala dále.

Ovečkin nehrál z důvodu trestu, který vyfasoval za faul na Zbyňka Michálka v nedělním utkání proti Pittsburghu. Ruský útočník oznámil, že se proto nezúčastní Utkání hvězd. Prý je hráč v trestu, tak si nezaslouží hrát toto výjimečné klání. Dovednostní soutěže jsou na programu v noci ze soboty na neděli v 1:00 SEČ, samotné utkání poté v neděli od 22 hodin.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články