Hlavní obsah

VIDEO: Mezi hvězdami řádil i Superman, jeho soupeř si vystačil s minihokejkou

OTTAWA/PRAHA

Legrácky k Utkání hvězd patří, jsou diváky vděčně přijímány. Bylo tomu tak i v tentokrát v Ottawě. Atraktivní soutěž kreativity zakončení nájezdu ovládl Patrick Kane z Chicaga. Alias Superman. Mezi esy NHL neměl tentokrát konkurenci Alexandra Ovečkina z Washingtonu, který předtím kraloval třikrát v řadě, ale letos po udělení třízápasového trestu za faul na Zbyňka Michálka z Pittsburghu odmítl účast v exhibici.

Foto: ČTK/AP

Patrick Kane jako Superman.

Článek

Kane, který měl přes záda přehozený po vzoru Supermana plášť a nasadil si brýle, při svém nejlepším pokusu upadl na led, levou rukou si přihrál puk na hokejku a překonal Briana Elliotta. Získal za to podporu od 47 procent fanoušků, i když to kousek nebyl úplně nový.

Druhý skončil další člen Chárova týmu Corey Perry z Anaheimu. I on se snažil být co nejoriginálnější. I když to není jen tak. Zahodil rukavice a hůl, vytáhl z kalhot miniaturní hokejku a dotáhl s ní blafák do bekhendu. "Nejdříve mi ji měl přivézt Colin Greening, ale pak jsme vymysleli, že si ji schovám pod dres. To byl nejlepší nápad. Gólman neměl vůbec tušení," okomentoval Perry trik na Elliotta, za který dostal 29 procent hlasů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články