Hlavní obsah

Jágr už se prý těší k Rangers

NEW YORK

Po rozpačitém začátku sezóny se Jaromír Jágr v posledních zápasech znovu rozjel a z jeho výkonů mají ve Washingtonu velkou radost. Možná jim ale euforie ze skvělé formy jednoho z nejlepších hráčů planety dlouho nevydrží. Podle deníku New York Post je znovu na pořadu dne Jágrova výměna do New York Rangers, a tentokrát je prý dohoda blízko jako nikdy předtím.

Foto: REUTERS

Pokyny trenéra Cassidyho (vlevo) už Jágr možná dlouho poslouchat nebude

Článek

O tom, že blízká dohoda s Rangers visí ve vzduchu, se podle New York Post sám Jágr v pondělí svěřil dvěma svým blízkým přátelům. Velký pokrok v jednáních mezi Rangers a Washingtonem navíc listu potvrdilo několik nezávislých zdrojů.

Činovníci Washingtonu navíc prý už sondují terén a sledují potencionální náhradu za českého útočníka. Hlavní skaut Washingtonu Brian MacLellan na vlastní oči sledoval úterní zápas Rangers v Tampě, generální manažer George McPhee byl zase v neděli čestným hostem v Madison Square Garden, kde Jezdci porazili Ottawu.

Pokrokem je převzetí závazků

Jágrův přestup dlouho váznul na vysoké výši jeho smlouvy, právě v tom ale prý nastal velký obrat. Jágr má ve Washingtonu smlouvu na pět let za 55 miliónů dolarů, ale Capitals jsou podle New York Post ochotni převzít celých 20 miliónů dolarů na sebe.

Jágr je prý z možnosti přestoupit do New Yorku nadšen a to je prý hlavní důvod, proč v poslední době hraje tak dobře. Vždyť zatímco za prvních 11 utkání nasbíral pouhých pět bodů, v posledních deseti zápasech si připsal pět branek a deset přihrávek. Odchodem z Washingtonu by z něj také spadlo břímě nespočtu konfliktů s trenérem Cassidym.

Možná promluví i Detroit

Ve hře o českou hvězdu ale nejsou jen New York Rangers. Během posledních 48 hodin se podle New York Post o situaci kolem  Jágra živě zajímal také generální manažer Detroitu Ken Holland. Prvním na tahu je ale prozatím hlavní muž hráčských přestupů Rangers Glen Sather.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články