Hlavní obsah

Forsberg by se mohl vrátit na led

DENVER

Po dlouhých 21 zápasech by se mohl už tento pátek vrátit do sestavy hokejistů Colorada švédský útočník Peter Forsberg. Nejužitečnější hráč minulého ročníku NHL, jehož sužovaly vleklé bolesti břicha, absolvoval před svátky první kompletní trénink s mužstvem. Zda ale zasáhne do pátečního utkání v St. Louis ještě není jisté.

Článek

"Ještě to není stoprocentní," prohlásil Forsberg. "Pořád to trochu bolí, ale už se to nezhoršuje, i když si přidávám. Takové zranění mě nikdy netrápilo, každý mě hlavně varuje, abych si to neobnovil," uvedl jeden z klíčových hráčů Colorada, kterého provázejí zdravotní problémy celou kariéru.

Lékaři původně mysleli, že příčinou Forsbergových problémů jsou třísla. Později začali mluvit o kýle a zdálo se, že hokejista půjde na operaci. Nyní se zdá, že u něho nastal obrat k lepšímu.

Trenér Tony Granato však na Forsberga kvůli návratu nespěchá, i když mu už dlouho chybí kvůli zranění zápěstí také Paul Kariya. "Počkáme na vyjádření lékaře. Ale to, že je schopen s námi trénovat, mu samozřejmě pomůže," mínil kouč.

Reklama

Související témata: