Hlavní obsah

Lang asi nebude hrát, má chřipku

Sotva se hokejisté Washingtonu začali zvedat z herní mizérie, hned je postihla špatná zpráva. S největší pravděpodobností se budou muset v nedělním utkání na ledě New Jersey obejít bez svého nejlepšího hráče Roberta Langa. Českého centra a momentálně jednoho z nejproduktivnějších hráčů NHL totiž podle amerických médií schvátila chřipka.

Článek

A Lang není sám, chřipkou se prý nakazil i další centr týmu Kip Miller. Oba hráči podle deníku Washington Post chyběli na včerejším tréninku a se svými spoluhráči netrénovali ani dnes. Klub tak bude muset povolat posily z farmářského týmu.

Millera prý nemoc provází už celý týden a proto také ve čtvrtečním zápase s Calgary absolvoval pouze pár střídání. U Langa se symptomy chřipky objevily ve čtvrtek večer po utkání. Trenér Glen Hanlon proto uvažuje o povolání středních útočníků Colina Forbese a Francoise Methota.

"Povoláme někoho nahoru, ale ještě nevíme, kdo přesně to bude," potvrdil listu Hanlon. "Forbes je jedním z kandidátů." Už dlouhodobě klubu chybí kvůli zranění další centři Dainius Zubrus a Michael Nylander, nicméně Zubrus by snad měl být příští týden už v pořádku.

Reklama

Související témata: