Hlavní obsah

Haškova výměna? Nesmysl, píše USA Today

DETROIT

V zámořských médiích se vynořila spekulace, že by český gólman Dominik Hašek, který se před sezónou s velkou pompou vrátil po ročním odpočinku do brankoviště, mohl být vyměněn. Opora Detroitu je častěji na marodce než na ledě, navíc údajně ne všichni hráči přivítali jeho návrat. Red Wings prý proto uvažují o trejdu, nejspíše do Philadelphie.

Článek

Podobnou smyšlenku ovšem radikálně odmítl komentátor listu USA Today. "Blbost. Týmy s vnitřními problémy obvykle nefigurují na předních příčkách tabulky. A Hašek, i když má zdravotní problémy, je osvědčeným hráčem," píše se v komentáři.

Přesto komentátor připouští, že výměna je možná. Philadelphia totiž skutečně hledá brankáře. Ovšem v případě Haška by byla velmi složitá. Vždyť který ze zámořských týmů by sáhl před boji o Stanley Cup po nerozchytaném brankáři se zdravotními problémy... A tak se v souvislosti s Flyers spíše hovoří o Nikolaji Chabibulinovi a Seanu Burkovi.

Norris Trophy pro Židlického?

Ted Montgomery ve stejném komentáři odhalil i své kandidáty na některé ze zámořských trofejí. Mezi borce, kteří by mohli pozvednout Norris Trophy pro nejlepšího obránce soutěže, zařadil i Marka Židlického z Nashvillu.

Reklama

Související témata: