Hlavní obsah

Lindros už trénuje a těší se na návrat

Návrat hokejového hromotluka Erika Lindrose na led po osmém otřesu mozku je na spadnutí. Útočník Rangers se zranil na konci ledna, ale nyní již trénuje a čeká na 'zelenou' od lékařky Karen Johnstonové. "Řekne: 'Můžeš' a já se okamžitě vrátím," prohlásil. Otázkou je, zda přijde do stejného týmu. Kádr Jezdců má totiž v nejbližší době prořídnout.

Foto: The Cincinneti Enquierer

Eric Lindros se nemůže dočkat návratu na led.

Článek

Lindros se může znovu fanouškům představit už příští čtvrtek v Bostonu, případně o den později v domácím utkání s Washingtonem. Ovšem kdo bude případně v těchto duelech po jeho boku?

Chris Simon možná zamíří do Ottawy, Matthew Barnaby do San Jose, píše list New York Post. O Alexeji Kovaljovovi se zase hovoří v souvislosti s Buffalem, Martina Ručinského prý chtějí v Detroitu, Dallasu i St. Louis. Zájem je podle deníku i o další dva Jezdce - na Petra Nedvěda se ptali v Torontu, na Briana Leetche v Bostonu...

Lindrose to ale od rychlého návratu na led neodrazuje, stejně jako postavení týmu v tabulce NHL. Rangers jsou až dvanáctí a na osmé místo, které zajišťuje postup do play-off, ztrácejí již čtrnáct bodů. "Miluji tuhle hru. Pokud budu mít šanci hrát, nechci ji propásnout," zdůraznil Lindros, který dnes oslavil 31. narozeniny.

Reklama

Související témata: