Hlavní obsah

O Dominátora se zajímají Senátoři z Ottawy

OTTAWA

O služby gólmana Dominika Haška, který letošní sezónu předčasně ukončil kvůli zranění, se zajímá klub zámořské NHL Ottawa Senators. Informuje o tom kanadský list Ottawa Sun. Haškovi po sezóně skončí v Detroitu smlouva a stane se volným hráčem.

Foto: Novinky

DEFAULT TITLE

Článek

Pokud nebude mít Detroit Wings o služby zlatého brankáře z olympiády v Naganu zájem, mohou do hry vstoupit Senátoři. Zbývá již jen vyřešit další působení brankáře Ottawy Patricka Lalimeho, které je v kompetenci manažera klubu Johna Mucklera.

Hašek v polovině dubna absolvoval půl hodinovou operaci přitahovače kyčelního kloubu. Podle vyjádření jeho agenta Riche Wintera se chce Hašek rozhodně vrátit na led. Šestinásobný majitel Vezinovy trofeje se podle Wintera chce vrátit do Detroitu, i když nejsou zcela jasně známé plány manažera Wings Kena Hollanda s bývalým brankářem Toronta Curtisem Josephem.

List dále uvádí, že Haška s Mucklerem pojí silný přátelský vztah z jejich dřívějšího společného působení v Buffalu. Podepsáním kontraktu s Ottawou by měl Hašek šanci na získání dalšího Stanleyova poháru, soudí deník, který dále poznamenává, že o služby Haška může být zájem i v jiných týmech.

Náhradu za Dana Cloutiera může hledat například Vancouver, Toronto se bude pokoušet o znovu podepsání smlouvy s Edem Belfouter a Saint Louis se může rozloučit s Chrisem Osgoodem.

Reklama

Související témata: