Hlavní obsah

Náhrada za NHL byla po dvou zápasech zrušena

Ligová soutěž Original Stars Hockey League, v níž se měli v průběhu výluky uplatnit hokejisté z NHL, byla po dvou zápasech zrušena. Organizátoři soutěže, které se zúčastnilo šest celků, věří, že budou schopni přijít s dalším projektem. Nyní prý především potřebují čas, aby získali další hráče, upravili plán zápasů a podepsali další sponzorské smlouvy.

Článek

Oba sehrané zápasy se nesly spíše v exhibičním duchu. Díky malému nasazení v obraně a absenci osobních soubojů se diváci dočkali velkého počtu branek, každý ze čtyř týmů jich nastřílel alespoň jedenáct.

.:ANKETA:
Předpokládali jste tak rychlý konec nové soutěže? Hlasujte na konci článku

Prezident soutěže Randy Gumbley nebyl se startem soutěže spokojen a uznal, že bude lepší v ní nepokračovat. "Na přípravu podobného podniku bychom potřebovali tak rok, ale měli jsme jenom tři týdny," snažil se najít omluvu.

K atraktivitě soutěže měla vedle zvučných jmen typu Dominika Haška, Davea Andreychuka, Scotta Gomeze či Zdena Cháry přispět i upravená pravidla. Hrálo se čtyři na čtyři, místo vyloučení přicházela na řadu trestná střílení, každá třetina měla sedmnáct minut a týmy mohly střídat pouze během hry.

Reklama